El-Mas

Digital og Grafisk Design
Når det kommer til hobbyer og fritidsaktiviteter, dækker El-Mas behovet for en af de mest sjove derude: Cykling. Virksomheden sælger blandt andet cykler og cykeltilbehør af forskellige slags, og det havde brug for en webshop for at kunne gøre det lettere for kunderne at få varerne, de har brug for.

Vi havde også brug for at præsentere leverandørerne, så folk ved hvad det er, de køber. Og for dem, der kender denne branche (læs: dem, der brænder for at cykle), kan leverandørernes navn muligvis sige mere om produkterne end beskrivelsen.

Web designet sørger for, at alle relevante oplysninger er synlige og overskuelige, og at det er meget nemt at tilføje varer til din indkøbsvogn under enhver visning. For dem, der leder efter noget specifikt, kan de forskellige mærker vælges individuelt, så du nemt kan finde det, du leder efter.

Del

Client

El-Mas
View Project

Når vi snakker om digital design og grafisk design starter de fleste projekter med en behagelig samtale, en kop kaffe og med at tale om logoet og den visuelle identitet.

I tilfælde af El-Mas, skulle beskeden være enkel: cykeldele. Logo-designet indeholder et meget velkendt element (cykelkæden), så det er tydeligt for kunderne hvad vi snakker om, uden at den visuelle identitet er for “rodet”. Visitkortene følger ideen og inkluderer stadig de samme elementer fra den visuelle identitet.

En lidt mere udfordrende opgave at udføre ordentligt, er at designe en livery til en varevogn, der kun lige er lanceret, mens man skal stadig formår at holde sig til målinger og størrelsesspecifikationer, på trods af ikke at have den fulde tekniske tegning af køretøjet. 

Slutresultatet er imidlertid en meget effektiv måde at bruge design for at fremme din virksomhed. I trafikken er der utallige mennesker, der sætter deres øjne på dit firmanavn, farver og visuelle identitet.

Hvis designet er enkelt og let at læse, vil det have bedre resultater når man kører rundt mellem byer.