First Hotel Aalborg

Fotografi & Grafisk Design
First Hotel Aalborg er en del af en stor hotelkæde, oprindeligt fra Norge, under den Flying Elephant brand. For nylig har First Hotels fusioneret med Belvar-gruppen, der består af et stort antal Moxy-hoteller og Marriott-hoteller i hele Europa. Sammen danner de Maribel Hotel Management Group. Selv om de deler den visuelle identitet på andre First Hotels, har de enkelte virksomheder en vis frihed til at udvikle deres egne skiltning og markedsføringsmateriale, som ofte er påvirket af bygningen, det geografiske område eller historien bag et specifikt hotel.

I tilfælde af First Hotel Aalborg har vi hjulpet dem med at udvikle skiltning og menuer, der er specifikke for det lokale hotel. Vi sørgede for at matche de visuelle elementer, der var i kædens generelle visuelle identitet, for at skabe enhed i de visuelle udtryk.

Derudover har vi hjulpet First Hotels med fotografering ved forskellige arrangementer. Et eksempel er # MFL-løbet planlagt til sommeren 2020, der fremmer mangfoldighed, integritet, harmoni og solidaritet. Disse særlige fotos bruges som reklamemateriale til begivenheden.

Del

Client

First Hotel Aalborg