Nadias Sandwich

Grafisk Design, fotografi, Video Produktion
Vi har leveret et stort antal designopgaver for Nadias Sandwich, samt lavet eksklusive fotosessioner målrettet mod at stimulere kundernes smag og øge forretningens salg. Se nogle af projekterne nedenunder.

I 1999, blev "Sandwich & Muffins" -forretningen på "Boulevarden" i Aalborg overtaget af ejerne af Nadia's Sandwich, Pia og Adnan Jabr. Gennem årene har de forkælet lokalbefolkningen såvel som turister med et udvalg af fantastiske sandwich, salater og meget mere.

Siden de første år har de udviklet deres brand - og takket være hårdt arbejde, gode råvarer og målrettet markedsføring, er der i dag i alt fem sandwichbutikker i nogle af Aalborgs travleste områder.

Del

Client

Nadias Sandwich ApS

En af de større opgaver hos Nadias Sandwich i Aalborg, har været at redesigne menuerne, så de matcher den nye visuelle identitet. Det betød, at vi måtte arrangere flere fotosessioner, så alle billeder er op til standard og giver kunderne det samme niveau af kvalitet, samt at vi inkluderede alt der var på menuen.

Menuen skal laves med mærkefarver, skrifttyper og lignende fotos for at opretholde konsistensen i brandingen. Manglende konsistens kan ofte sende den forkerte besked til kunderne og i nogle tilfælde endda forvirre dem.

En lignende situation opstår med reklamerne på deres skærme i de forskellige butikker. At sikre, at alle nye materialer også matcher den eksisterende visuelle identitet, er en af grundene til, at det er nyttigt at have en designer rundt.

Et andet projekt, der blev leveret til Nadias Sandwich, var videoen nedenfor, der præsenterede, hvordan de tilbereder maden i deres produktionskøkken i Aalborg. Det viser også, at de bruger organiske råvarer og understøtter dyrevelfærd på gårdene. Det giver en vis indsigt i, hvad der sker bag kulisserne, for at informere kunden om oprindelsen af deres mad, samt vise gennemsigtighed og skabe tillid til deres produkt.

Når det kommer til fysiske butikker, er det vigtigt at forene beskeden, der sendes indvendigt og udvendigt i butikken. Du kan gøre det gennem almindelig tekst, som du ser over indgangen på nedenstående billeder, men hvor meget lettere er det at genkende farver, logoer, skrifttyper, en komplet visuel identitet?

 Vi hjalp Nadias Sandiwch med at sende en konsekvent besked udtrykt gennem deres visuelle identitet, både på indersiden og ydersiden af deres butik på Østerågade. Udvendigt blev dette gjort ved hjælp af klistermærker, skiltning og plakater i forskellige størrelser.