CCW

Video Produktion & Digital Design
Når det kommer til langsigtet samarbejde og spændende projekter, er Central Car Wash (CCW) en af vores favoritter. Vi har arbejdet med dem i et par år nu på en bred vifte af opgaver, der strækker sig fra visitkort til deres online platforms web design og forskellige salgsfremmende videoer. Nedenfor kan du se nogle af de projekter, vi har leveret i løbet af de sidste par år.

Hver virksomhed har specialiseret sig i en eller flere specifikke tjenester eller produkter. Vores opgave er at hjælpe kunderne med at forstå, hvad det ren faktisk er en virksomhed tilbyder, og hvordan den adskiller sig fra mængeden. Vi kan bruge en bred vifte af visuelle kommunikationsværktøjer til at nå dette formål, afhængigt af hvor virksomheden ønsker at sprede budskabet.

I tilfældet med den promo-video ovenfor, som var beregnet til at blive vist på sociale medier, var det en ligetil opgave. For at skabe en video der sender den ønskede besked, havde vi brug for et script, et par eksempler på den service der blev udført, og en person der kan skabe en forbindelse med de potentielle kunder.

Del

Client

CCW

Visitkort er et standard form for kommunikation af dine kontaktoplysninger til potentielle kunder og samarbejdspartnere.

At designe visitkort på en måde der sender den rigtig besked til enhver person i den modtagende ende, er en opgave, vi nyder at arbejde på.

Alt vi skal gøre er, at forholde os til den eksisterende visuelle identitet, behold enkeltheden, men alligevel få den til at se ud som om du ville elske at efterlade din luksuriøse bil i  CCWs hænder. Heldigvis har vi en grafisk designer, der kan designe dem baseret på disse parametre. 

I de tidlige dage af vores samarbejde startede vi med at skabe designet til den (delvis CRM-agtig) booking- og medlemsadministrationsplatform CCW bruger i dag. Hele platformen er skræddersyet, baseret på nogle ideer ejerne af CCW kom til os med, og udviklet med hensyn til digital design principper der optimerer brugervenligheden.    

Selve platformen er meget kompleks og inkluderer et stort antal unikke aspekter, da intentionen var at skabe noget, der ikke findes på markedet i øjeblikket, og tilbyder noget unikt og nyttigt for CCWs kunder.

Det kører på en abonnementsmodel, og når du bliver medlem, har du adgang til forskellige niveauer af fordele.

Kunderne kan booke tider, hvor deres bil skal vaskes, de følge deres køb i platformen, se og bestille ekstra tjenester og produkter udover det “standard” produkt de får ved reservation, og mange andre interessante funktioner.

En særlig funktion er, hvad de kalder “Bilplejebogen”, som gør det muligt for hver kunde individuelt at kontrollere de tjenester, de har modtaget i løbet af deres medlemskab. Derudover kan du have flere køretøjer under ét medlemskab og have en individuel bilplejebog til dem alle. 

 Webdesign processen måtte tage højde for UX (Brugeroplevelse) og UI (Brugergrænseflade) design, da det måtte gøres let for alle at bruge, uanset deres teknologiske evner.

Efter designprocessen, udviklede vi platformen selv, så den ville fungere nøjagtigt som planlagt og så det bliver nemt at tilføje forskellige ændringer efter den første version er leveret.

Så vores samarbejde med CCW inkluderede web design, medlemsplatform design såvel som administrationskonsolens design. Alle disse måtte respektere den samme visuelle identitet og sørge for, at kunderne finder det forståeligt, brugervenligt og attraktivt.