Ansat dit eget design- & udviklingsteam og lad os komme i gang med at udvikle din forretning.

Starter

10-25 TIMER/MÅNED
525
DKK/time*

Premium

50+ TIMER/MÅNED
450
DKK/time*

Unikke projekter

Ingen binding
Kontakt os

Vores forpligtelse til dig!

Den vigtigste person i vores virksomhed er kunden. For hvert eneste projekt vi accepterer, forpligter vi os til dig og vi gør vores bedste for at levere det, vi har lovet og lidt ekstra. Vores mål er at forstå dig og dine motivationer, for at finde den bedste måde, hvorpå vi kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

Har du ikke brug for os nu? Gem dine timer til senere…

Du mister ikke værdien af det, du betaler for. Har du ikke nået at bruge dine timer i løbet af en måned, så bliver de gemt, så du kan bruge dem på et senere tidspunkt. På den måde får du mest værdi ud af dine penge hos os.

Mere praktisk end at ansatte dine egne medarbejdere.

Når du har brug for en grafisk designer eller en udvikler, og gerne vil undgå ekstra omkostninger relateret til ansættelse og oplæring, kan vi hjælpe til. Når du er abonnent hos os, er vi altid klar til at skaffe lige præcis den støtte, du mangler. Giv en melding,når du har brug for noget, og vi gør det til en topprioritet. Du kan ansatte en designer eller udvikler i din virksomhed. Med os, har du et helt hold.

Din vækst er vores succeshistorie!

Vores arbejde er skræddersyet til dine behov og ønsker. Vi vil gerne give dig en visuel identitet, der kan konkurrere med de bedste virksomheder i din branche. Vores mål er at vokse sammen med vores kunder. Derfor måler vi vores succes udfra din virsomhed's vækst efter igangsat samarbejde inden for de parametre, hvor vi har haft indflydelse.

Hvad kan du bruge dine timer på?

Vi tilbyder mange forskellige ydelser. Her kan du se de mest efterspurgte, og den estimerede tid der vil blive krævet fra dit abonnement.

Se mere
 • Bog design

  “Construim Imperii” bogserie

 • Branding

  Gaal Hairplay

 • Bog design & Udgivelse

  Revolta Akienilor

 • Fotografi

  Nadias Sandwich

Hvad vores kunder siger