• Copywriting workshop

  landing page design

  Kunden, Daniel Zărnescu er en berømt rumænsk forfatter og iværksætter, og denne landing page blev designet for at præsentere og sælge billetter til sin Copywriting Workshop. Det var en enorm succes, og alle biletterne blev udsolgt indenfor en uge.

  Se projektet
 • GoGreen Scooters

  Præsentation hjemmeside

  Formålet med denne hjemmeside var at præsentere og informere folk fra Cluj-Napoca om den lokale e-scooter leje forretning. Siden har et unikt design, lavet i Wordpress, og den indeholder også en blog og en reservationsside.

  Se projektet

Bog design & Udgivelse

“Construim Imperii” bogserie

Book Design

Construimimperii.ro er et blog hvor Daniel Zărnescu ofte skriver artikler om iværksætteri, ledelse og forretningsmentalitet. Bogserien er en opsummering af de bedste artikler han har offentliggjort indtil nu. Hele bogens design fra fysisk cover til den elektroniske udgave er leveret af Visual-Fix, målrettet til at kommunikere eksklusivitet og luksus.

Se projektet

Revolta Akienilor

Book design

Revolta Akienilor er en science fiction bog, skrevet af den rumænske forfatter Daniel Zărnescu. Historien handler om et 11-årigt barn, der ønsker at blive forfatter. De tanker og følelser der er til stede mens han skriver begynder at blive virkelighed for den unge forfatter. Det går så vidt at en vild stamme begynder at forfølge ham.
Hele bogens design fra fysisk cover til den elektroniske udgave er leveret af Visual-Fix. Vi har sat stor fokus på at sørge for at bogen er behagelig og let at læse, så læserne bedre kan fordybe sig i historien.

Se projektet

Fotografi & Video Produktion

Nadias Sandwich

Food photography

Nadias Sandwich ApS er en af vores danske kunder der har ladet os levere alle deres grafiske markedsføringsmaterialer. Dette inkluderede også et eksklusivt photo-shoot målrettet mod at stimulere folks smagssans og dermed øge deres salg.

Nadias Sandwich er en fast-food kæde fra Aalborg, der sætter stor fokus på sunde valgmuligheder til dem, der er på farten.

Se projektet

YoungLook Event

Video production

YoungLook er et dansk brand med fokus på make-up. Projektet var et eksklusivt arrangement målrettet til at præsentere og gøre lokale unge og midaldrende kvinder opmærksomme på deres make-up løsninger.

Visual-Fix har optaget hele arrangementet, og denne video fremviser en opsummering af det.

Se projektet