• Copywriting workshop

    landing page design

    Kunden, Daniel Zărnescu er en berømt rumænsk forfatter og iværksætter, og denne landing page blev designet for at præsentere og sælge billetter til sin Copywriting Workshop. Det var en enorm succes, og alle biletterne blev udsolgt indenfor en uge.

    Se projektet

Bog design & Udgivelse

“Construim Imperii” bogserie

Bogdesign

Construimimperii.ro er et blog hvor Daniel Zărnescu ofte skriver artikler om iværksætteri, ledelse og forretningsmentalitet. Bogserien er en opsummering af de bedste artikler han har offentliggjort indtil nu. Hele bogens design fra fysisk cover til den elektroniske udgave er leveret af Visual-Fix, målrettet til at kommunikere eksklusivitet og luksus.

Se projektet

Revolta Akienilor

Bogdesign

Revolta Akienilor er en science fiction bog, skrevet af den rumænske forfatter Daniel Zărnescu. Historien handler om et 11-årigt barn, der ønsker at blive forfatter. De tanker og følelser der er til stede mens han skriver begynder at blive virkelighed for den unge forfatter. Det går så vidt at en vild stamme begynder at forfølge ham.
Hele bogens design fra fysisk cover til den elektroniske udgave er leveret af Visual-Fix. Vi har sat stor fokus på at sørge for at bogen er behagelig og let at læse, så læserne bedre kan fordybe sig i historien.

Se projektet

Fotografi & Video Produktion